Labākai lietotāja pieredzei lūdzam izmantot kādu citu interneta pārlūku

Perspektīvajā Krasta ielas apkaimē ekspluatācijā nodota “Krasta kvartāla” otrā ēka

22.02.2021, 12:38

Vadošais nekustamo īpašumu attīstītājs dzīvojamo namu segmentā “Bonava Latvija” februārī ekspluatācijā nodevis vērienīgā sešu namu dzīvojamā projekta “Krasta kvartāls” otro ēku. Ēka atrodas perspektīvajā Krasta ielas apkaimē, Maskavas ielā 190, un tajā jaunas mājvietas 96 dzīvokļos varēs rast vairāk nekā 190 iedzīvotāju.

“Līdz ar “Krasta kvartāla” otrās ēkas nodošanu ekspluatācijā, esam spēruši vēl vienu būtisku soli pretī dzīvojamā fonda atjaunošanai galvaspilsētā, iedzīvotājiem nodrošinot jaunus, kvalitatīvus un finansiāli pieejamus mājokļus. Un jau tagad redzam, ka šis projekts kļuvis aktuāls ne vien tiem, kuri ir sava pirmā mājokļa meklējumos, bet arī tiem, kuri savu esošo mājokli padomju laikos būvētās mājās vēlas nomainīt pret mājokli jaunā projektā. Arī Krasta ielas apkaime kļūst arvien pievilcīgāka dzīvošanai, sniedzot vairākas priekšrocības – dzīvi dinamiskā pilsētvidē, attīstītu infrastruktūru, zaļus parkus un skvērus, netālu esošo Ķengaraga promenādi garākām pastaigām, ko īpaši novērtē jaunās un topošās ģimenes un jaunie profesionāļi,” norāda "Bonava Latvija" projekta attīstības vadītājs Elgars Vecvagars.

“Krasta kvartāla” otrajā mājā šobrīd iegādāts 61 no 96 pieejamiem kompaktiem, ērta plānojuma 1, 2, 3 un 4 istabu dzīvokļiem platībā no 31 līdz 69 m2. Katram dzīvoklim ir balkons un individuāla noliktavas telpa mājas pagrabstāvā mantu glabāšanai, savukārt no augšējo stāvu dzīvokļiem paveras lielisks skats uz Daugavu un galvaspilsētu. Slēgtā teritorija ar plašām autostāvvietām un velonovietnēm tiks apzaļumota un labiekārtota ar ērtu atpūtas zonu mājas iedzīvotājiem – lapenītēm, bērnu rotaļu laukumiem un soliņiem.

“Krasta kvartālu” starp Kojusalas, Maskavas, Grēdu ielu un Krīdenera dambi veidos seši deviņu stāvu daudzdzīvokļu nami, kur 500 dzīvokļos būs mājvietas vairāk nekā 1200 cilvēkiem. Kopumā “Bonava Latvija” plānotās investīcijas “Krasta kvartāla” attīstīšanā ir 40 miljoni eiro.