Labākai lietotāja pieredzei lūdzam izmantot kādu citu interneta pārlūku

“Bonava Latvija” uzsāk dzīvokļu pārdošanu jaunā, modernā projektā “Vertikāles”

31.03.2021, 13:00

Lielākais nekustamo īpašumu attīstītājs Latvijā “Bonava Latvija” uzsācis dzīvokļu pārdošanu jauna, moderna divu daudzdzīvokļu dzīvojamo namu projektā “Vertikāles” Imantā, Dumbrāja ielā 29. “Vertikāles” ir jau trešais “Bonava Latvija” attīstītais vidējās cenu kategorijas projekts Latvijā, kurā būs pieejami 134 mājokļi un kuru, investējot 14 miljonus eiro, plānots realizēt divu gadu laikā. Vienlaikus tas būs līdz šim augstākais “Bonava Latvija” attīstītais projekts – vienai no ēkām būs 13 stāvu.

““Bonava Latvija” vienmēr tiecas uz attīstību – raugās tālāk un domā plašāk. Projekts “Vertikāles” ir unikāls ne vien ar atrašanos līdzās mežu un parku teritorijām, bet tā ir arī vēl viena iespēja mums kā mājokļu attīstītājam nodrošināt to iedzīvotāju prasības, kuri tiecas pēc augstāka dzīves līmeņa, sakoptas un drošas vides, kā arī videi draudzīga un ilgtspējīga dzīvesveida. Esmu pārliecināts, ka šī projekta jaunie iedzīvotāji novērtēs kvalitatīvos un modernos mājokļus, kluso un zaļo pilsētvidi, plašās atpūtas iespējas, kā arī dabas tuvumu un komfortu, ko sniedz pilsētas centra tuvums apvienojumā ar ērto transporta infrastruktūru. Turklāt katrs jaunais projekts ar kvalitatīvi būvētiem, moderniem un funkcionāliem dzīvokļiem šobrīd ir būtisks pienesums galvaspilsētas dzīvojamajam fondam,” norāda “Bonava Latvija” valdes priekšsēdētājs Mareks Kļaviņš.

Projekts “Vertikāles” atrodas zaļā, klusā un mierpilnā apkaimē, kas veidojusies agrākās Anniņmuižas, Lielās un Mazās Dammes muižas, kā arī Zolitūdes muižas teritorijā. Projekta ietvaros paredzētas divas ēkas, no kurām viena būs septiņu, bet otra – trīspadsmit stāvu ēka. Pavisam būs pieejami 134 pārdomāta plānojama divu līdz četru istabu dzīvokļi ar kvadratūru no 48,9 līdz 84,3 kvadrātmetriem. Visos dzīvokļos paredzēti augstie logi un iestikloti balkoni, radot gaišas un plašas telpas sajūtu. Savukārt piemājas teritorija tiks īpaši labiekārtota ar atpūtas un tematiskām sporta zonām un bērnu rotaļlaukumiem, kā arī plaši apzaļumota.

 

““Vertikāles” ir pirmais “Bonava Latvija” projekts Imantā, turklāt līdz šim arī augstākais stāvu skaita ziņā. Tas ļaus ikvienam iedzīvotājam palūkoties uz apkārtni, sevi un pasauli no augšas šī vārda vistiešākajā nozīmē: domājot par iedzīvotāju ērtībām un vēlmi pēc nesteidzīgas atpūtas, augstākās ēkas divpadsmitajā stāvā esam paredzējuši kopīgu 118 kvadrātmetru plašu terasi visiem projekta “Vertikāles” iedzīvotājiem. Vienlaikus projektā tiks izmantoti kvalitatīvi, mūsdienīgi un ilgtspējīgi materiāli. Tāpat esam padomājuši par apkārtējo vidi un dabu, saglabājot esošos zaļumus, stādot jaunus kokus un parūpējoties par velobraucēju, kājāmgājēju un elektroauto īpašnieku ērtībām,” stāsta "Bonava Latvija" projekta attīstības vadītājs Elgars Vecvagars.

Mājas iedzīvotājiem būs pieejama atsevišķa labiekārtota divu līmeņu autostāvvieta ar 117 vietām. Lai veicinātu drošu vidi mājā un tās apkārtnē, projekts veidots kā slēgta, iežogota teritorija, kas aprīkota ar piekļuves sistēmu, signalizācijas sistēmu un videonovērošanu.

 

Abu jaunā projekta māju būvniecība tiks uzsākta jau šogad.

Vairāk par projektu “Vertikāles”: www.bonava.lv.