Bonava Latvija daudzdzīvokļu nami Teikā svin spāru svētkus

Atzīmējot projekta nozīmīgāko būvdarbu pabeigšanu, augusta izskaņā Bonava Latvija daudzdzīvokļu māju projektam Teikā, Stārķu ielā 2, tika nosvinēti tradicionālie spāru svētki. Šie ir jau trešie spāru svētki Latvijā lielākā dzīvojamā fonda attīstītāja Bonava Latvija projektos viena mēneša periodā.

0008_.RGB_color.0001.jpg

Investējot 6,4 miljonus eiro bijušās VEF rūpnieciskās teritorijas labiekārtošanā, Bonava Latvija jau šogad plāno pabeigt modernu dzīvojamo kvartālu - divas piecstāvu ēkās ar 116 dzīvokļiem.

“Teiku par savām mājām izvēlas arvien vairāk rīdzinieku – par to liecina arī 63 jau šobrīd pārdotie dzīvokļi Bonava Latvija projektā Stārķu ielā 2. Pārsvarā dzīvokļus šajā projektā izvēlas jaunās ģimenes, meklējot mūsdienīgu dzīves telpu ar izdevīgu atrašanās vietu par plašam iedzīvotāju lokam pieejamu cenu. Nozīmīgākie faktori, kas ietekmē klientu izvēli par labu šim projektam, ir ērta infrastruktūra, labiekārtota jaunā kvartāla apkārtne un tajā pašā laikā projekta kompaktums,” skaidro Kaspars Ekša, Bonava Latvija pārdošanas un mārketinga vadītājs.

Veicinot Rīgas kā sakārtotas pilsētvides attīstību, visi Bonava Latvija projekti tiek celti paredzot arī apkārtējās vides labiekārtošanas darbus. Arī šī projekta ietvaros tiks labiekārtota bijusī VEF rūpnieciskā teritorija – nesakoptā un novārtā atstātā apkaime pārtaps par modernu dzīvojamo kvartālu, kas sniegs ieguldījumu kā pilsētas, tā arī sabiedrības labklājībai. Dzīvokļu nama attīstīšanas plānā iekļauta arī apkārtējo ielu infrastruktūras uzlabošana, maģistrālā ūdensvada posma pārbūve. Savukārt "Rīgas siltums" izbūvē siltumtrases, tādējādi uzlabojot siltumapgādes infrastruktūru.

Bonava Latvija, attīstot projektus tādos Rīgas mikrorajonos kā Purvciems, Teika, Ķengarags, Šampēteris un Rīgas klusais centrs, nodrošina mūsdienīgu un Rīgas iedzīvotājiem pieejamu alternatīvu novecojušajam dzīvojamajam fondam. Līdz gada nogalei celtniecības stadijā būs 600 dzīvokļi sešos Bonava Latvija projektos, no kuriem vēl šogad plānots pabeigt 250 dzīvokļu būvniecību.