Pārdaugavā uzsākta jauna dzīvojamā projekta būvniecība

Ņemot vērā arvien pieaugošo pieprasījumu pēc mājokļiem pieejamo cenu kategorijā, nekustamo īpašumu attīstītājs Bonava Latvija ir uzsācis jaunu mājokļu būvniecību arī Daugavas kreisajā krastā. Šis ir pirmais projekts, ko nekustamo īpašumu attīstītājs būvē šajā Rīgas daļā. Projekts tiks īstenots Šampēterī, Zasulauka ielā 13, un kopējās investīcijas būs 2,5 miljoni EUR.

"Kā liecina jaunākās nekustamo īpašumu jomas tendences, arī šogad mājokļu meklētājus interesēs jaunie projekti Rīgas mikrorajonos, turklāt klientu izvēli lielā mērā ietekmēs cena,” skaidro Jānis Krūmiņš, Bonava Latvija Attīstības projektu vadītājs. ”Ikviena projekta izveidē mēs ņemam vērā to, cik būtiska klientam ir apkārtējā vide un infrastruktūra. Zasulauka ielā īstenotais projekts pilnībā atbilst šīm vajadzībām - jauna, kvalitatīva daudzdzīvokļu ēka par pieejamām cenām, klusā un zaļā apkārtnē, bet tajā pašā laikā – vien pāris minūšu attālumā no galvenajām maģistrālēm, iepirkšanās centriem, kā arī atpūtas vietām."

Jauno projektu veidos piecstāvu dzīvojamā ēka ar 45 dzīvokļiem, no kuriem rezervēti ir jau 9. Projektā tiks piedāvāti divu, trīs un četru istabu dzīvokļi, kuru plānojums ir rūpīgi izstrādāts, lai nodrošinātu maksimālu funkcionalitāti pat neliela izmēra dzīvoklim. Katrā dzīvoklī būs arī balkoni, un ikvienam iedzīvotājam tiks piešķirta atsevišķa noliktavas telpa ēkas pagrabstāvā.

Projekta veidošanā īpaša uzmanība vērsta arī apkārtējai teritorijai, kas īpaši piemērota ģimenēm ar bērniem. Projekta slēgtajā teritorijā tiks saglabātas jau esošās liepu un bērzu rindas, un tā tiks labiekārtota ar gājēju celiņiem, apstādījumiem, bērnu rotaļu laukumiem un atpūtas zonām mājas iedzīvotājiem.