Uzsāk būvēt vienu no zaļākajiem jaunajiem projektiem Purvciema centrā

Lielākais nekustamo īpašumu attīstītājs Latvijā “Bonava Latvija”, investējot 4,5 miljonus eiro, uzsācis jauna dzīvojamā nama būvniecību Purvciema centrā, Pūces ielā 19. Projekta pārdošana tika uzsākta 2018. gada septembrī un pašlaik no projektā paredzētajiem 65 dzīvokļiem ir pārdoti jau trešā daļa jeb 23 dzīvokļi.

“Purvciems joprojām ir viens no pieprasītākajiem dzīvojamiem rajoniem galvaspilsētā, tā ērtās satiksmes un attīstītās infrastruktūras dēļ. Dzīvojamā māja Pūces ielā būs svaigs papildinājums strauji novecojošam dzīvojamajam fondam Rīgā un tās mājokļi būs laba, kvalitatīva alternatīva padomju ēku dzīvokļiem Purvciemā. Turklāt jaunais projekts un zaļā, labiekārtotā teritorija, ko veidosim tam apkārt, atsvaidzinās samērā pelēcīgo Purvciema apkaimi,” stāsta “Bonava Latvija” valdes priekšsēdētājs Mareks Kļaviņš.

Ārskats_Pūces_iela_19_vizualizācija.jpg

Plānots, ka Pūces ielas 19 projekta būvniecība tiks pabeigta līdz 2019. gada nogalei. Piecstāvu ēkā būs 65 funkcionāli, pārdomāta plānojuma divu un četru istabu dzīvokļi ar plašiem logiem, ērtiem balkoniem un dārziņiem pirmā stāva iedzīvotājiem. Katram dzīvoklim bez papildu samaksas būs pieejama individuāla noliktavas telpa, kā arī divas slēdzamas koplietojamās telpas bērnu ratiņu un velosipēdu novietošanai.

Ārskats2_Pūces_iela_19_vizualizācija.jpg    Dārziņi_Pūces_iela_19_vizualizācija.jpg

Jaunā projekta slēgtajā teritorijā tiks saglabāti esošie koki un tā tiks labiekārtota ar atpūtas vietām mājas iedzīvotājiem, drošiem bērnu rotaļu laukumiem un pagalmā esošajām autostāvvietām. Diennakts tumšajā laikā teritorija tiks izgaismota. Iedzīvotājiem papildus būs pieejamas autostāvvietas ar jumta segumu un jauninājums – mototransporta novietnes.

Virsskats_Pūces_iela_19_vizualizācija.jpg

Daudzdzīvokļu dzīvojamo māju projektu Pūces ielā 19 var raksturot kā ģimenēm draudzīgu Rīgas apkaimi. To ieskauj attīstīta infrastruktūra – laba sabiedriskā transporta satiksme un tuvumā esošās izglītības un veselības iestādes, lielāki un mazāki tirdzniecības centri, sporta klubi un vietas, kur iespējams atpūsties svaigā gaisā.