“Bonava Latvija” uzsāk dzīvokļu pārdošanu vērienīgā jaunajā projektā Dreiliņos

Lielākais nekustamo īpašumu attīstītājs Latvijā “Bonava Latvija”, investējot 40 miljonus eiro, uzsācis vērienīga 16 daudzdzīvokļu dzīvojamo namu projekta “Dreilinga mājas” īstenošanu Dreiliņu apkaimē. Projekts atradīsies teritorijā starp Lubānas un Biķernieku ielas apļveida krustojumiem un to plānots attīstīt vairākās kārtās piecu gadu laikā.

“Dreilinga māju īstenošana būs līdz šim apjomīgākais šāda tipa projekts Dreiliņu apkaimē. Radot jaunas dzīvesvietas teju 2000 cilvēkiem, dosim būtisku pienesumu galvaspilsētas dzīvojamajam fondam. Mūsdienīgie mājokļi un dzīvesvieta šajā projektā noteikti patiks ģimenēm un jaunajiem speciālistiem, kuri ir sava pirmā kvalitatīvā mājokļa meklējumos. Dzīvesvietu zaļā, mierpilnā vidē, kas ir vien pārdesmit minūšu braucienā līdz Rīgas centram, turklāt ar kvalitatīvi būvētiem un funkcionāliem dzīvokļiem, piedāvājam iegādāties par ļoti konkurētspējīgām cenām,” stāsta Bonava Latvija valdes priekšsēdētājs Mareks Kļaviņš.

„Dreilinga mājas” veidos sešpadsmit piecu stāvu nami ar vairāk nekā 700 dzīvokļiem, kas būs izbūvēti norobežotā un apzaļumotā teritorijā. Ēku celtniecība notiks 6 kārtās, un būvdarbus pilnībā plānots pabeigt līdz 2023. gadam. “Bonava Latvija” daudzdzīvokļu dzīvojamo māju projektu Dreiliņos raksturo mazstāvu apbūve pilnībā labiekārtotā apkārtējā vidē ar plašu zaļo zonējumu, atpūtas vietām un drošiem bērnu laukumiem, kas savstarpēji būs savienoti ar gājēju celiņu tīklu. Iedzīvotājiem būs papildus pieejama labiekārtota promenāde gar upīti, kas vijas gar teritorijas austrumu robežu un ieplūst lielajā dīķī ziemeļaustrumos.

Šobrīd ir atvērta dzīvokļu pārdošana projekta pirmajā mājā, un potenciālie iedzīvotāji ir aicināti veikt dzīvokļu rezervācijas. Piecstāvu ēkā būs 58 funkcionāli, pārdomāta plānojuma divu līdz četru istabu dzīvokļi ar plašiem, ērtiem balkoniem un dārziņiem pirmā stāva iedzīvotājiem. Katram dzīvoklim bez papildu samaksas būs pieejama individuāla noliktavas telpa. Mājokļa cena jaunajā projektā par divistabu dzīvokli ar pilnu apdari būs sākot no 56 000 eur. Projekta pirmās mājas būvniecība tiks uzsākta vēl šogad.

"Bonava Latvija", attīstot mājokļus Rīgā par plašam klientu lokam pieejamām cenām, veido būtisku pienesumu novecojušajam padomju laiku dzīvojamajam fondam – līdz gada nogalei būvniecības stadijā būs 600 dzīvokļi 6 projektos, no kuriem vēl šogad plānots pabeigt 250 dzīvokļu būvniecību.