Uzsākta projekta attīstīšana Ganību dambī

“Bonava Latvija” uzsāk 12 miljonu eiro vērta moderna projekta attīstīšanu Ganību dambī

Jau nākamā gada vasarā centra rajona apkārtni papildinās jauns lielākā nekustamo īpašumu attīstītāja “Bonava Latvija” dzīvojamais projekts Ganību dambī 11. To 11800 m2 plašā teritorijā veidos trīs piecstāvu nami ar 133 dzīvokļiem. Projekta tapšanā kopumā paredzēts investēt 12 miljonus eiro.

“Dzīvojamais fonds Rīgā atjaunojas pārāk lēni – trūkst jaunu, energoefektīvu mūsdienīga plānojuma mājokļu plašam iedzīvotāju lokam par pieejamu cenu. Dzīvoklis šajā projektā ir gudra alternatīva tiem, kuri vēlas dzīvot Klusajā centrā, taču nav ar mieru pārmaksāt. Turklāt mēs nebūvējam vienkārši ēkas, mēs labiekārtojam teritoriju ar daudzveidīgām atpūtas iespējām pašā pilsētas sirdī. Šajā vietā būs vairāki bērnu rotaļu laukumi, piknika zona kopā sanākšanai, multifitnesa stacija vingrošanai, kā arī lielizmēra soliņi jeb zviļņi nesteidzīgākai atpūtai,” atklāj projekta attīstības vadītājs Elgars Vecvagars.

Pašlaik iegādei ir pieejami projekta pirmās mājas 25 dzīvokļi platībā no 44 līdz 84 m2 ar plašiem un ērtiem balkoniem. Turklāt katra dzīvokļa īpašniekam bez papildu samaksas būs pieejama individuāla noliktavas telpa. Jaunā dzīvojamā kompleksa koncepcija ir atšķirīga no citiem Rīgā īstenotajiem “Bonava Latvija” projektiem. Augstie griesti telpās sniegs vēl lielāku plašuma un gaišuma sajūtu. Dzīvokļos tiks izbūvēti lielie panorāmas logi līdz pat grīdai, bet grīdās ierīkotā apkures sistēma ļaus iztikt bez radiatoriem, atbrīvojot telpās papildu vietu.

Pirmajā jaunā projekta namā tiks ierīkota labiekārtota un apzaļumota koplietošanas jumta terase, ko iedzīvotāji varēs izmantot atpūtas brīžiem kopā ar ģimeni vai draugiem.

“Bonava Latvija” plāni paredz jaunā dzīvojamā kompleksa pirmās ēkas būvniecību sākt jau tuvāko mēnešu laikā un ekspluatācijā to nodot nākamā gada vasaras beigās.