Labākai lietotāja pieredzei lūdzam izmantot kādu citu interneta pārlūku

“Bonava Latvija” ciematā “Dreilinga mājas” iedzīvotājiem tiks nodoti 50 jauni dzīvokļi

13.04.2022, 15:46

Vadošais mājokļu attīstītājs “Bonava Latvija”, turpinot ciemata “Dreilinga mājas” attīstību, šī gada aprīlī nodevis ekspluatācijā vēl vienu daudzstāvu daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku ar 50 komfortabliem un mūsdienīgiem 3–4 istabu dzīvokļiem. Tā kā ekspluatācijas atļauja ir saņemta, tuvākā mēneša laikā visi dzīvokļi, kas ir jau pārdoti, tiks sagatavoti un nodoti to likumīgajiem īpašniekiem.

Šī gada aprīlī “Bonava Latvija” dzīvojamo māju ciematā “Dreilinga mājas” ekspluatācijā nodota vēl viena piecu stāvu daudzdzīvokļu ēka, papildinot projektu ar 50 jauniem un mūsdienīgiem 3 un 4 istabu dzīvokļiem platībā no 59,6 līdz 89,7 kvadrātmetriem. Robežu ielā 15 esošā ēka izceļas ar funkcionāli pārdomātu plānojumu, tajā pieejams lifts, un katrs dzīvoklis aprīkots ar balkonu. Tāpat katram dzīvoklim pieejama arī personīgā mantu glabātuve. Iedzīvotāju ērtībām ēkā ierīkota arī plaša koplietošanas telpa, kur organizēt spēļu vakarus vai svinēt svētkus. Īpaša uzmanība pievērsta apkārtējās teritorijas labiekārtojumam: bērnu ērtībām un priekam teritorijā ierīkoti vairāki rotaļu laukumi, savukārt gar zemesgabalā esošo upīti izbūvēti gājēju celiņi.

“Man ir patiess prieks, ka jau tuvāko dažu nedēļu laikā ciemats “Deilinga mājas” kļūs par 50 laimīgām ģimenēm bagātāks. No pieredzes varu atklāt, ka atslēgu nodošana jaunajiem īpašniekiem parasti ir ļoti emocionāls un īpašs brīdis, tāpēc dzīvokļu sagatavošanu veicam ar vislielāko rūpību un atbildību. Tāpat, lai atvieglotu ievākšanās procesu un mājokļu apdzīvošanu, dzīvokļu jaunajiem iemītniekiem piedāvājam iziet mūsu Mājokļu skolas apmācības, kur detalizēti pastāstām par dzīvokļu ekspluatācijas procesu un dažādu dzīvoklī iebūvētu iekārtu un sistēmu pareizu lietošanu un apkopi,” stāsta “Bonava Latvija” pārdošanas un mārketinga vadītājs Kaspars Ekša.

Jauno mājokļu projekts “Dreilinga mājas” ir viens no lielākajiem, vienlaikus zaļākajiem un klusākajiem daudzdzīvokļu dzīvojamo māju ciematiem Pierīgā. Vairāk nekā 7 hektāru plašajā zemesgabalā, kas atrodas Dreiliņos tieši uz robežas ar Rīgas pilsētas administratīvo teritoriju, līdz 2024. gada beigām paredzēts izbūvēt 16 piecu stāvu dzīvojamās ēkas. Pašlaik būvniecības stadijā ir projekta vienpadsmitā, divpadsmitā un trīspadsmitā ēka, savukārt atlikušo trīs ēku būvniecība tiks uzsākta šī gada beigās un nākamā gada sākumā. Kopumā jauno mājokļu ciematā “Dreilinga mājas” tiks nodrošināta dzīvesvieta vairāk nekā 1500 iedzīvotājiem. Visa ciemata izbūvei paredzētais kopējais investīciju apjoms pārsniedz 50 miljonus eiro.