Labākai lietotāja pieredzei lūdzam izmantot kādu citu interneta pārlūku

“Bonava Latvija” piesaka sevi īres tirgū

13.04.2023, 13:34

Vadošais mājokļu attīstītājs “Bonava Latvija”, paplašinot un diversificējot piedāvājumu, šī gada vasarā nodos ekspluatācijā pirmo tikai īrei paredzēto un speciāli šim mērķim projektēto daudzdzīvokļu ēku, kurā būs pieejami 96 funkcionāli un energoefektīvi divu un trīs istabu dzīvokļi. Vairāk nekā 8 miljonus eiro vērtais īres nams atradīsies projektā “Krasta kvartāls”, Grēdu ielā 17, kas ir viens no iecienītākajiem jauno mājokļu projektiem Rīgā. Tuvāko gadu laikā atkarībā no tirgus situācijas attīstītājs plānojis vēl vairāku īres namu būvniecību dažādās Rīgas apkaimēs.

Lai nodrošinātu iespēju izbaudīt jauno mājokļu priekšrocības vēl plašākam iedzīvotāju skaitam, tajā skaitā jaunajiem speciālistiem un pāriem, kuri vēl nav pieņēmuši lēmumu par sava dzīvokļa iegādi, attīstītājs “Bonava Latvija” jau šī gada vasarā plāno pabeigt pirmo daudzdzīvokļu ēku, kurā būs tikai īrei paredzēti dzīvokļi. Deviņu stāvu īres nams atradīsies projektā “Krasta kvartāls”, Grēdu ielā 17, un tajā būs pieejami 96 moderni un funkcionāli divu un trīs istabu dzīvokļi platībā no 34 līdz 62 kvadrātmetriem.

“Saskaņā ar tirgus datiem šobrīd īrētā mājoklī mitinās 25,8% Latvijas iedzīvotāju, no kuriem vairāk nekā 52% dzīvo Rīgā un Pierīgā. Vienlaikus dzīvojamais fonds galvaspilsētā ir novecojis, pirmskara un padomju laikos celtās ēkas pārsvarā nav renovētas, tām ir zema energoefektivitāte un citas tehniska un sadzīviska rakstura nepilnības. Savukārt mājokļi jaunajos projektos, kur ir padomāts par kvalitatīvas un funkcionālas dzīves vides nodrošināšanu, līdz šim lielākoties bija pieejami tikai iegādei. Piesakot sevi īres segmentā, piedāvāsim cilvēkiem iespēju izbaudīt jaunā mājokļa priekšrocības jebkurā dzīves posmā, turklāt uz elastīgiem nosacījumiem un bez kredītsaistību uzņemšanās, nepiesaistot savu dzīvi konkrētam dzīvoklim,” stāsta “Bonava Latvija” valdes priekšsēdētājs Mareks Kļaviņš.

Visi īres nama dzīvokļi būs pieejami ar jau iebūvētu virtuvi un visu nepieciešamo santehniku, turklāt topošie īrnieki atbilstoši savām vajadzībām varēs izvēlēties nemēbelētus vai pilnībā mēbelētus dzīvokļus. Vienmēr patīkama komforta nodrošināšanai visi dzīvokļi būs aprīkoti ar individuālu ventilācijas sistēmu, savukārt ēkas pagrabstāvā būs pieejamas slēdzamas personīgas noliktavas telpas, kur mājas iemītniekiem uzglabāt ikdienā mazāk nepieciešamas lietas. Tāpat katram dzīvoklim būs balkons, no kura baudīt skaistus skatus un apkārtējo ainavu. Nama topošie īrnieki varēs novērtēt arī uz ēkas uzstādīto saules paneļu sniegtos ieguvumus zemāku rēķinu par patērēto elektroenerģiju veidā.