Labākai lietotāja pieredzei lūdzam izmantot kādu citu interneta pārlūku

Jauno mājokļu ciematā “Dreilinga mājas” ekspluatācijā nodoti jau 630 dzīvokļi

03.08.2023, 11:35

Turpinot jauno mājokļu ciemata “Dreilinga mājas” Dreiliņos attīstību, nekustamo īpašumu uzņēmums “Bonava Latvija” nodevis ekspluatācijā projekta četrpadsmito daudzdzīvokļu ēku ar 58 energoefektīviem un funkcionāliem divu līdz četru istabu dzīvokļiem, kopējam pabeigto dzīvokļu skaitam ciematā sasniedzot 630. Projekta noslēdzošo divu ēku būvniecības darbus plānots uzsākt nākamajā gadā, tādējādi palielinot dzīvokļu kopējo skaitu projektā par vēl 121 vienību. Ciemata “Dreilinga mājas” kopējais investīciju apjoms pārsniedz 55 miljonus eiro.

Šī gada jūlijā “Bonava Latvija” jauno mājokļu ciematā “Dreilinga mājas” ekspluatācijā nodota vēl viena daudzdzīvokļu dzīvojamā ēka ar 58 moderniem un ilgtspējīgiem divu līdz četru istabu dzīvokļiem platībā no 39,8 līdz 67,1 kvadrātmetriem. Mazajā Robežu ielā 3 esošā piecstāvu ēka izceļas ar funkcionālu un pārdomātu plānojumu – visiem dzīvokļiem izbūvēta izeja uz personīgo balkonu vai dārziņu, savukārt ēkas pagrabstāvā katram dzīvoklim pieejama individuālā mantu glabātuve, kas iekļauta dzīvokļu pārdošanas cenā. Dzīvokļi šajā ēkā pašlaik pieejami iegādei, sākot no 93 000 eiro.

“Teiktu, ka savas atrašanās vietas dēļ “Dreilinga mājas” ir viens no ģimeniskākajiem jauno mājokļu projektiem Rīgā un Pierīgā. Mūsu pircēji, kas pārsvarā ir jaunās ģimenes, ļoti novērtē gan ciemata zaļo un kluso atrašanās vietu, gan vienlaikus sakārtoto transporta infrastruktūru un blakus esošos pakalpojumu un tirdzniecības objektus. Piemēram, visiem zināmie iepirkšanās centri SĀGA un IKEA atrodas vien dažu minūšu gājiena attālumā. Tāpat ciemata iedzīvotāji var lepoties arī ar savu upīti, kas tek tieši gar teritorijas robežu, kur izveidota apstādījumiem bagāta promenāde ar pastaigu celiņiem,” norāda projekta attīstības vadītājs Guntis Zīlis.

Jauno mājokļu ciemats “Dreilinga mājas” ir līdz šim lielākais būvniecības stadijā esošais “Bonava Latvija” projekts, kur pēc tā pilnīgas pabeigšanas mūsdienīga dzīvesvieta tiks nodrošināta vairāk nekā 1500 iedzīvotājiem.